de Stookplaats

waar innovatieve en creatieve
impactmakers elkaar
ontmoeten

De Stookplaats op Werf35 in Hilversum wordt vanaf de zomer van 2022 dé plek voor impactgedreven ondernemers. Met duurzaam ingerichte werkplekken, van kantoren voor 2 tot 20 personen tot ontmoetings- en netwerkplekken én coworkingruimtes. We zoeken daarvoor een selectie van innovatieve start-ups, scale-ups en grown-ups om samen een community te vormen die aan oplossingen voor een betere wereld werkt.

Het terrein rondom de Stookplaats is
ingericht om dit aan te vullen en te versterken. Na je werk ga je om de hoek een goeie hap eten halen, drink je in de middag een kopje kwaliteitskoffie, ontspan je tussendoor even in de yogastudio of blijf je ‘s avonds hangen voor een event. De komende jaren wordt het terrein aangevuld tot een complete campus waar werken, wonen en ontspannen samenkomen. Dit wordt de nieuwe duurzame enclave van Hilversum!

In en om de Stookplaats zijn genoeg faciliteiten voor een dagvullend programma. De Stookplaats is ingericht om het maximale in mensen naar boven te halen. Maximaal resultaat, maar nog belangrijker maximaal plezier en zingeving. We geloven enorm in de kracht van alles samenbrengen op één plek. Zodat mensen met plezier en in goede gezondheid samen kunnen werken aan hun innovatieve oplossingen.

De Stookplaats biedt

Community

Ruimte

Samen groeien

Hybride

Samen impact

Centraal

Ook werken op

de Stookplaats?

Dedicated workspace

va. €155,- p/m²/jaar

Co-working

Flex-abonnementen voor 1/3/5 dagen p/w

Brainstormstudio

va. €225,- p/dagdeel

Inschrijven?

Wil je deel uitmaken van onze community of wil je ergens meer informatie over? Neem dan zeker even contact met ons op, dan benaderen we je zo snel mogelijk!

Inschrijven

de Stookplaats is onderdeel van Werf35 — Mussenstraat 9 — 1223 RB Hilversum — post@werf35.nl+31 (0)6 344 314 80