Contact

In de Stookplaats werken we samen aan het creëren van een betere wereld. Impact gedreven bedrijven ontwikkelen bij ons innovatieve oplossingen voor gezondheid, mobiliteit, eten en drinken, sociale thema’s, kennis en media, constructie en educatie.

Duurzaamheid speelt hierin een centrale rol. Verder kijken dan de dag van vandaag en echte aandacht voor de materialen en mensen die ingezet worden. Om ervoor te zorgen dat

zowel mens als natuur mee profiteren. We willen samen mensen gelukkiger en gezonder maken maar er ook voor zorgen dat Hilversum over een tijdje niet aan zee ligt.

Zo stimuleert iedereen in de Stookplaats elkaar om tot de beste en meest efficiënte oplossingen te komen. Samen een vuurtje stoken met verantwoord hout en met een flinke dosis zuurstof een krachtige vlammenzee maken. Zo veroveren we samen de wereld!

de Stookplaats
Mussenstraat 9
1223 RB Hilversum

+31 (0)6 344 314 80

Bereikbaarheid

Hilversum ligt precies op de grens van de Randstad en is erg goed bereikbaar vanuit de grote steden, maar juist ook vanuit Flevoland, het oosten en zelfs het noorden van het land.

Vanaf de A1 rij je in 5 minuten naar de Stookplaats, waar je je auto gratis kwijt kan. Binnen een half uur sta je op Utrecht CS. Er is meer dan genoeg gratis parkeerruimte aanwezig.

Hilversum ligt midden in het groen en de rust van de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtig natuurgebied voor hei-sessies en wandel vergaderingen in het bos.

Team

Peter Driessen

Eigenaar Werf35

Sebastiaan Hameleers

Business Developer

Helen van den Hof

Community manager

Contact

Wil je deel uitmaken van onze community of wil je ergens meer informatie over? Neem dan zeker even contact met ons op, dan benaderen we je zo snel mogelijk!

Contact

de Stookplaats is onderdeel van Werf35 — Mussenstraat 9 — 1223 RB Hilversum — post@werf35.nl+31 (0)6 344 314 80